Coachkepzesonline.hu
Online
coach képzés
Dr. Mészáros Ádám
alapító, képzési vezető
Dr. Mészáros Ádám - párkapcsolati mediátor

Tájékoztatjuk kedves Olvasóinkat, hogy 2020. februárjától a coaching jellegű segítői tevékenységek jogi szabályozása megváltozott, így az oldalunkon található tájékoztatás nem teljeskörű. A részletekért töltse le oldalunkról le a Coachok kiskönyve című kiadványunkat.

Rólam

Dr. Mészáros Ádám jogász, egyetemi okleveles mediátor vagyok, a Párkapcsolati Konfliktuskezelési Kézikönyv szerzője.

Párkapcsolati problémák megoldásáról szóló cikkeimet és írásaimat közel 40.000 regisztrált magyar házaspár olvassa hétről hétre rendszeresen. Bejegyzett PREPARE/ENRICH párkapcsolati tanácsadó, ill. a Pázmány Péter Katolikus Egyetem mediátor képzésének meghívott oktatója vagyok.

Ahol találkozhatott velem:

Mediátor Képzés

Nagyon hálás vagyok a feleségemnek, akivel lényegében – kemény munka árán, de – szép és példás házasságban élhetek. Természetesen nekünk is vannak hullámvölgyeink, nem is egy, de ezek ugyanolyan gyorsan eltűnnek az életünkből, mint amilyen gyorsan jönnek.

Kislányaink otthoni nevelése mellett biztos bázist jelent számomra szakmai utamon.

Ami Önre vár…

A weboldalammal, egy áttekinthető, letisztult képet szeretnék adni a coaching hazai helyzetéről.

Nem titkoltan a szándékom az, hogy minél többen beleszeressenek a coachingba, hogy a környezetüket segíteni tudják abban, közelebb kerüljenek magukhoz és ahhoz a célhoz, amelyet mindig is szerettek volna elérni.

Tartson velem!

dr. Mészáros Ádám
Dr. Mészáros Ádám

U.i.: Ha először jár itt, azt javaslom, töltse le az alábbi coaching könyvemet!

Kedves Olvasóm!

Töltse le és olvassa el most a Coachok kiskönyve című ingyenes szakmai kiadványt és a hozzá járó online konfliktus-kezelési tanfolyamot: