Coachkepzesonline.hu
Online
coach képzés
Dr. Mészáros Ádám
alapító, képzési vezető
Dr. Mészáros Ádám - párkapcsolati mediátor

Tájékoztatjuk kedves Olvasóinkat, hogy 2020. februárjától a coaching jellegű segítői tevékenységek jogi szabályozása megváltozott, így az oldalunkon található tájékoztatás nem teljeskörű. A részletekért töltse le oldalunkról le a Coachok kiskönyve című kiadványunkat.

Parkapcsolati coach, házassági tanácsadó, „face to face” tréner képzés

A Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet 2013 óta képzi a hazai segítő szakmában dolgozó és dolgozni vágyó szakembereket, kollégákat két népszerű módszertan, a párkapcsolati coaching és a házassági tanácsadás módszerét.

Képzési előfeltétel

A képzés nincs előzetes képzettséghez kötve, ugyanakkor minél több önismerettel rendelkezik a leendő hallgató, annál többet tud profitálni. Amennyiben valaki önmaga, a múltja, a belső mozgatórugói megismerése miatt önismereti gyakorlatot szeretne, azoknak készséggel ajánljuk a hazai legjobb önismeretben segítő szakembereit.

A képzés témája

A képzésen párkapcsolati problémák jelentős részével megismerkednek a hallgatók, és ezen problémák megoldásához szükséges eszköztárat kapnak.

Ha egy pár kapcsolata megcsalással érintett, úgy a klasszikus kapcsolat-segítő módszerek jellemzően nem működnek, amíg a megcsalás kezelésére nem kerül érdemben sor. Ezért a hűtlenség témája különösen nagy hangsúlyt kap a képzésen.

Területek, amelyekkel foglalkozunk:

  • A leggyakoribb probléma: eltávolodás
  • Kommunikációs problémák
  • Speciális problémák: pénzügy, gyereknevelés, szexualitás, anyós, „furcsa” felépítésű párkapcsolatok
  • Megcsalás (kizárólag a kapcsolat dinamikáját, nem pedig egyéni terápiás területeket érintve!)

A képzésen használt módszerekkel nem mi adjuk meg a válaszokat az adott élethelyzetre, hanem a pár határozza meg, hogy mit szeretne elérni és a megoldást is ők határozzák meg– így a felelősségvállalás és az aktív részvétel is biztosított.

Leendő házassági tanácsadókat, coachokat várunk

A képzésre való felvétel bárki számára nyitva áll, de különösen azokat várjuk, akik lelkesek és nyitottak arra, hogy mások párkapcsolatának segítésében gyakorlatias eszköztárat ismerjenek meg.

Érdeklődési és jelentkezési lehetőség

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, írjon a col@parkapcsolatikonfliktusok.hu címre.

Kedves Olvasóm!

Töltse le és olvassa el most a Coachok kiskönyve című ingyenes szakmai kiadványt és a hozzá járó online konfliktus-kezelési tanfolyamot: