Dr. Mészáros Ádám
Coachok
Kiskönyve
ingyenesen letölthető szakmai kiadvány
Dr. Mészáros Ádám - párkapcsolati mediátor

Töltse le most Ön is a Coachok kiskönyve című ingyenes kiadványt!

A letöltés után azonnal elolvashatja a szakmai anyagot.

Tájékoztatjuk kedves Olvasóinkat, hogy 2020. februárjától a coaching jellegű segítői tevékenységek jogi szabályozása megváltozott, így az oldalunkon található tájékoztatás nem teljeskörű. A részletekért töltse le oldalunkról le a Coachok kiskönyve című kiadványunkat.

MEGJELENT: Coachok kiskönyve (most ingyenesen letölthető)

A Coachok kiskönyve szerzőjéről

A kiadvány szerzője dr. Mészáros Ádám, a CoachKepzesOnline alapítója és a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet  vezetője.

Jogi alapvégzettsége illetve egyetemi okleveles mediátori végzettsége mellett ismerkedett meg a coachinggal. Az elmúlt 8 évben saját mediátori és coachingpraxist alakított ki. 2011-től kezdte el alkalmazni az angolszász gyökerű párkapcsolati coaching módszertanát, majd 2013-tól a módszertan alkalmazásának hazai elterjesztésén és meghonosításán is dolgozik.

Jelenleg a párkapcsolati coaching módszerét saját szervezésű képzésein tanítja, illetve a Pázmány Péter Katolikus Egyetem mediátor szakos hallgatóinak családi mediációt oktat.

Párkapcsolati, magánéleti problémák megoldásáról szóló cikkeit és írásait közel 40.000 regisztrált magyar házaspár olvassa hétről hétre www.parkapcsolatikonfliktusok.hu oldalán.

Ahol szakértőként már találkozhatott már vele:

 

Kedves Olvasóm!

Töltse le és olvassa el most a Coachok kiskönyve című ingyenes szakmai kiadványt és a hozzá járó online konfliktus-kezelési tanfolyamot: