Coachkepzesonline.hu
Online
coach képzés
Dr. Mészáros Ádám
alapító, képzési vezető
Dr. Mészáros Ádám - párkapcsolati mediátor

Tájékoztatjuk kedves Olvasóinkat, hogy 2020. februárjától a coaching jellegű segítői tevékenységek jogi szabályozása megváltozott, így az oldalunkon található tájékoztatás nem teljeskörű. A részletekért töltse le oldalunkról le a Coachok kiskönyve című kiadványunkat.

Life coach álláshirdetés

Sokan keresnek coaching területén állást, azonban mint azt a Coachok kézikönyve című kiadványomban is elmondom, ma Magyarországon nem léteznek igazán coach állások. A praxisát mindenkinek magának kell kialakítania! Ha persze lennének ilyen álláshirdetések, azok valahogy így lennének megfogalmazva :)


„A tanácsadás területén nagy múlttal rendelkező vállalkozásunk azonnali kezdéssel alkalmazna coach szakterületen diplomát szerzett, magas empátiával rendelkező munkatársat. Konkrét állásajánlatunk a life coach szakterületre vonatkozik, akik támogatják az ügyfeleket a helyes életvezetésben, az estleges akadályok leküzdésében, a problémák megoldásában, a sikerek felé vezető útra terelik őket.

Cégünk tökéletes munkakörülményeket kínál, kiváló, összetartó munkaközösség várja az új kollégát. A kiválasztott személy továbbképzőkön, szakmai konferenciákon fog részt venni, ezen képzéseken való részvételt cégünk finanszírozza.

A life coach állás nagy felelősséget von maga után, ugyanis abban a pillanatban, amint az ügyfél elmondja az elvárásait és problémáit, a felelősség a life coach vállára száll át arra az időre, míg meg nem találja az ügyfél újra önmagát, fel nem fedezi saját belső értékeit, erősségeit.

A life coach-nak támogatnia kell ügyfelét céljai elérésében, személyisége kikristályosításában, a problémákkal, akadályokkal szembeni pozitív hozzáállásban, és szükség esetén a viselkedése, reakciói megváltoztatásában. Szintén feladata, hogy segítsen az embereknek elérni életcéljaikat, azáltal, hogy felismeri, előhívja és felerősít bennük bizonyos erősségeket, megszilárdítja önbizalmukat. Mindezek mellett fel kell fedeznie ügyfeleiben azok rejtett, problémamegoldó képességeit.

Szükséges készségek, képesítések

A life coach állást betöltőnek mindenképp rendelkeznie kell a következő tulajdonságokkal: jó kommunikációs készség, jó motivációs képesség, alapvető tudás az emberi pszichológiáról, türelem, támogatás és diszkréció. Képes legyen együtt dolgozni mindenféle hátterű emberrel válogatás nélkül, ez is része az empátiának, mely elengedhetetlen része az emberekkel való sikeres kommunikációnak, együttműködésnek. Legyen jó vezető, megoldás-orientált, elkötelezett a fejlődés iránt. Előnynek számít, ha pozitív gondolkodású, segítő, titoktartó, alapképzettsége pszichológus vagy közgazdász.

Jelentkezzen nálunk!

Amennyiben vonzónak találja hirdetésünket, rendelkezik a fentebb említett tulajdonságokkal, képzettségekkel, és egy kiváló csapathoz szeretne tartozni, kérjük, küldje el szakmai önéletrajzát és motivációs levelét az oldalunkon található e-mail címre.”

Kedves Olvasóm!

Töltse le és olvassa el most a Coachok kiskönyve című ingyenes szakmai kiadványt és a hozzá járó online konfliktus-kezelési tanfolyamot: