Coachkepzesonline.hu
Online
coach képzés
Dr. Mészáros Ádám
alapító, képzési vezető
Dr. Mészáros Ádám - párkapcsolati mediátor

Tájékoztatjuk kedves Olvasóinkat, hogy 2020. februárjától a coaching jellegű segítői tevékenységek jogi szabályozása megváltozott, így az oldalunkon található tájékoztatás nem teljeskörű. A részletekért töltse le oldalunkról le a Coachok kiskönyve című kiadványunkat.

Stephen Neale – Lisa Spencer-Arnell – Liz Wilson: Érzelmi intelligencia coaching – A vezető, a coach és az egyéni teljesítmények fejlesztése

Mi is az az érzelmi intelligencia? Mire kell gondolnunk, ha ezt halljuk? Az érzelmi intelligencia egy képesség, mellyel képesek vagyunk érzékelni, feldolgozni, megérteni és szabályozni saját érzelmeinket és másokét. Ezzel hozzájárulunk saját érzelmi és intellektuális növekedésünkhöz.

Érzelmi intelligenciánk segítségünkre van a munkahelyünkön, amikor túlságosan nagy nyomás nehezedik ránk, a csapatmunka során, azaz amikor más emberekkel kell együttműködnünk és kommunikálnunk. Mindemellett empátiára is nevel minket, mellyel megteremti a lehetőséget a személyes fejlődésre. Ha érzelmi intelligenciánkat fejlesztjük, magabiztosabban kezeljük a változásokat, hozzáállásunk is magabiztosabb és pozitív lesz, ezáltal életünk sokkal stresszmentesebbé válik.

És, hogy hogyan fejleszthetjük érzelmi intelligenciánkat? Például érzelmi intelligencia coachinggal.

Ebben a műben megkapjuk a választ arra, hogy a különböző viselkedésmódok miként gátolhatnak meg minket abban, hogy maximálisan kihasználjuk lehetőségeinket, azaz, hogy mi a szerepe érzelmeinknek teljesítményünkben. Azzal, hogy hozzáállásunkon, így érzelmeinken pozitív irányba változatunk, sokkal eredményesebbek lehetünk.

Az Érzelmi intelligencia coaching- A vezető, a coach és az egyéni teljesítmények fejlesztése című könyv gyakorlatokat is tartalmaz, melyek segítségével megtanulhatjuk felismerni és irányítani viselkedésünket.

Korábban nem volt példa arra, hogy az érzelmi intelligenciát és a coaching megközelítést együtt tárgyalják. Ilyen szempontból Stephen Neale és Lisa Spencer-Arnell kötete úttörőnek számít. Felismerték, hogy a kettő ötvözete hatalmas segítséget nyújthat mindennapi életünk során.

A könyv szinte kötelező olvasmány HR vezetőknek, vállalatvezetőknek, igazgatóknak, menedzsereknek, coachoknak, trénereknek és tanácsadóknak, illetve mindazoknak, akik a lehető legtöbbet szeretnék kihozni magukból.

Kedves Olvasóm!

Töltse le és olvassa el most a Coachok kiskönyve című ingyenes szakmai kiadványt és a hozzá járó online konfliktus-kezelési tanfolyamot: