Coachkepzesonline.hu
Online
coach képzés
Dr. Mészáros Ádám
alapító, képzési vezető
Dr. Mészáros Ádám - párkapcsolati mediátor

Tájékoztatjuk kedves Olvasóinkat, hogy 2020. februárjától a coaching jellegű segítői tevékenységek jogi szabályozása megváltozott, így az oldalunkon található tájékoztatás nem teljeskörű. A részletekért töltse le oldalunkról le a Coachok kiskönyve című kiadványunkat.

Martin Wehrle: 50 kreatív coaching ötlet – Profi coachok gyakorlati kézikönyve

A coaching esemény során a coach ügyfelét kibillenti komfortzónájából és kérdéseivel rábírja, hogy kicsit szélesedjen látóköre. A coaching egy összetett folyamat, melynek csak a kreativitás szab határt.

Az 50 kreatív coaching ötlet – Profi coachok gyakorlati kézikönyve című kötet, ahogy címe is mutatja, kreatív coaching-módszereket, ötleteket és szerepjátékokat mutat be. A mű világos tagolásának és következetességének köszönhetően a coachok hasznos segédeszköze lehet.

Gyakran előfordul, hogy hosszasan gondolkodunk valamin, egész nap törjük a fejünket, hogyan oldhatnánk meg a problémát, másnap reggel pedig már a megoldással ébredünk. Az agy érdekesen működik. Szüksége van egy kis lazításra, ugyanis ha a nyomás túl nagy, hajlamos bezárkózni.

Wehrle valós esetekkel illusztrálja az egyes módszereket, így elősegíti azok megértését és példát is mutat, hogy milyen esetekben alkalmazhatóak. Mindemellett mint szakértő, néhány hasznos tippel is ellátja az olvasót, sőt, a kockázatokat is számításba veszi és ismerteti.

Martin Wehrle alternatív coachinghelyszíneket is bemutat, hiszen a coaching eseményre nem csak egy irodában vagy tárgyalóteremben lehet sort keríteni. A coach feladata előcsalogatni a coachee ötleteit gondolatainak ellazításával. Ehhez egy felszabadultabb környezet nagy segítséget jelenthet, nem úgy, mint egy hideg és mogorva iroda. Ha az ügyfélnek segítségre van szüksége egy probléma megoldásához, az azt jelenti, hogy egyedül, a szokásos gondolkodásmódjával erre nem képes. Ekkor jön a képbe egy kreatív coach, aki kimozdítja őt komfortzónájából.

Martin Wehrle Németország egyik legismertebb coach-a. Népszerűségét mi sem igazolja jobban, mint hogy könyveit 12 nyelven vehetik kezükbe az érdeklődők, és hogy azok a bestseller listákon rendkívül előkelő helyet foglalnak el. Wehrle a hamburgi Kerriereberater-Akaemie coach- és karrier-tanácsadói iskola alapítója és széles körű tapasztalata több német nagyvállalat vezetőjének vált hasznára.

Kedves Olvasóm!

Töltse le és olvassa el most a Coachok kiskönyve című ingyenes szakmai kiadványt és a hozzá járó online konfliktus-kezelési tanfolyamot: