Coachkepzesonline.hu
Online
coach képzés
Dr. Mészáros Ádám
alapító, képzési vezető
Dr. Mészáros Ádám - párkapcsolati mediátor

Tájékoztatjuk kedves Olvasóinkat, hogy 2020. februárjától a coaching jellegű segítői tevékenységek jogi szabályozása megváltozott, így az oldalunkon található tájékoztatás nem teljeskörű. A részletekért töltse le oldalunkról le a Coachok kiskönyve című kiadványunkat.

Kelló Éva: Coaching alapok és irányzatok

Háromféle embernek akadhat ez a könyv a kezébe. Az első a szakember, aki tudatosan nyúl a kötetért, mely alapműnek számít szakmájában. A második a laikus, akit érdekel a téma és kellemes olvasmányként tekint a könyvre. A harmadik pedig az, aki ugyan nem tudja pontosan, mi az a coaching, de valamiért mégis leemelte a polcról Kelló Éva Coaching alapok és irányzatok című művét.

A coaching egy módszer, mely egy konkrét problémára keres megoldást. A coach és a coachee az esemény két résztvevője, akik strukturált beszélgetést folytatnak egymással. A coach feladata, hogy tükröt tartson kliense elé, aki „edzője” segítségével maga jön rá problémájának megoldására.

Minden vállalatvezető sikereket szeretne elérni. Manapság egyre gyakrabban, egyre többen kérik coach segítségét, hogy vállalatuk minél eredményesebb legyen.

A jó cím sokat elárul a műről és Kelló Éva Coaching alapok és irányzatok könyvének címe már sejteti, miről is lesz szó az írásban. Kétség sem fér hozzá, hogy az olvasó a coaching egyik alapművét tartja a kezében, mely nem csak itthon, de külföldön is megállja a helyét.

A könyv kező, haladó coachoknak és a szakma iránt érdeklődőknek is kiváló olvasmány. A mű testközelbe hozza a szakmát, hiszen magyar szakemberek ismertetik meg az olvasót a coaching sokszínűségével, így 10 különféle coaching irányzattal.

Ki ne szeretné megtalálni a hozzá legközelebb álló coaching megközelítést?

A könyvben helyet kap az akcióközpontú, az érték alapú, a gestalt, a megoldásközpontú brief, az NLP megközelítésű coaching, de szó esik az ontológiai, a rendszerszemléletű, a szupervízió megközelítésű, reflektív, a tranzakcióanalitikus és a wingwave coachingról is.

A könyv összeszedetten ír mindegyik irányzatról külön és a módszertanok rendszerezése lehetőséget ad arra, hogy az olvasó világosabban különíthesse el ezeket. Érdekesség és hatalmas érték, hogy ezeket az irányzatokat a mű gyakorlati szempontból ragadja meg és ezzel lehetővé teszi, hogy az olvasó hatékonyan és szakszerűen azonosítsa be a megközelítéseket.

Kedves Olvasóm!

Töltse le és olvassa el most a Coachok kiskönyve című ingyenes szakmai kiadványt és a hozzá járó online konfliktus-kezelési tanfolyamot: