Coachkepzesonline.hu
Online
coach képzés
Dr. Mészáros Ádám
alapító, képzési vezető
Dr. Mészáros Ádám - párkapcsolati mediátor

Tájékoztatjuk kedves Olvasóinkat, hogy 2020. februárjától a coaching jellegű segítői tevékenységek jogi szabályozása megváltozott, így az oldalunkon található tájékoztatás nem teljeskörű. A részletekért töltse le oldalunkról le a Coachok kiskönyve című kiadványunkat.

Jeni Purdie: Coaching életvezetési tanácsok

Mennyire egyszerű lenne, ha mindig ülne a vállunkon egy kis manó, aki mindig elmondaná, hogy milyen helyzetben mit kell tennünk, hogy minden jól alakuljon az életünkben.

Ez a kis manó, ha nem is ilyen formában, de létezik és úgy hívják, coach. A coach angol szó edzőt is jelent és ez nem véletlen: a life coach is gyakorlatilag egy edző, aki megtanít minket megbirkózni mindennapi problémáinkkal.

A megoldás bennünk van, csupán meg kell találni. A coach feladata kérdésekkel terelgetni ügyfelét a megoldás felé vezető úton. Akárkiben felmerülhetnek a következő kérdések: Hogyan lehetnék sikeresebb? Mit tegyek, hogy boldogabb legyek? Nincs időm magamra: velem van a baj? Hogy teremtsem meg az egyensúlyt a magánéletem és a munkám között?

A coach feladata rájönni, hol van a hiba és kérdéseivel elkalauzolni ügyfelét a probléma gyökeréhez. Jeni Purdie egy neves life coach, aki magánembereknek és vállalatok dolgozóinak segít elérni az elsöprő sikert és a boldogságot. Karriere során számos problémát megoldott már és úgy döntött, könyv formájában kiadja tapasztalatait, hogy így még több embernek segíthessen.

A Coaching életvezetési tanácsok című könyv kiváló olvasmány szakembereknek, de olyan egyéneknek is, akik egyszerűen csak érdeklődnek a téma iránt és szeretnének kiegyensúlyozottabban és boldogabban élni, mint eddig.

Ha a tökéletes harmónia megteremtésére vágyunk életünkben, akkor kétség sem fér hozzá: erre a könyvre van szükségünk.

Jeni Purdie széleskörű tapasztalatait olvasmányos formában mutatja be könyvében és egyszerű módszereket, eszközöket ismertet, melyekkel egyszerűen változtathatunk életformánkon, élethelyzetünkön, gondolkodásmódunkon vagy akár negatív gondolatainkon.

Az sem jelent problémát, ha valakinek már van saját életvezetési tanácsadója. A közel 400 oldalas könyv hasznos kiegészítő olvasmány lehet és segítségével még hatékonyabban és gyorsabban juthatunk el a sikerhez. A mű olvasása gyakorlatilag ön-coaching, ami segít eljutni oda, ahova mindannyian érkezni szeretnénk: a harmonikus és kiegyensúlyozott, boldog élethez.

Kedves Olvasóm!

Töltse le és olvassa el most a Coachok kiskönyve című ingyenes szakmai kiadványt és a hozzá járó online konfliktus-kezelési tanfolyamot: