Coachkepzesonline.hu
Online
coach képzés
Dr. Mészáros Ádám
alapító, képzési vezető
Dr. Mészáros Ádám - párkapcsolati mediátor

Tájékoztatjuk kedves Olvasóinkat, hogy 2020. februárjától a coaching jellegű segítői tevékenységek jogi szabályozása megváltozott, így az oldalunkon található tájékoztatás nem teljeskörű. A részletekért töltse le oldalunkról le a Coachok kiskönyve című kiadványunkat.

Godat Dominik: Megoldások nyomában – Hatékony vezetés megoldásfókusszal

Minden vezető célja az, hogy könnyedén megtalálja a problémákra a megoldást, és hogy vezetése hatékony legyen. Az utóbbi időben egyre több szakember találja úgy, hogy mindez a megoldásra fókuszálva érhető el a legkönnyebben.

A mai vezetőknek egyre nagyobb teher nehezedik a vállukra, hiszen a mai dinamikus világ egyre többet követel tőlük. Feladataik komplexebbek és egy olyan vezetési stílusra van szükség, mely a megoldásra összpontosít.

A hatásosan működő vezetési stílus kihozza a legjobbat a dolgozókból, így vállalatuk hatékonyan ér majd el jó eredményeket. Ezzel a középpontban a munkatársak állnak, a szemük előtt pedig a cél lebeg.

Ahhoz, hogy valaki hatékonyan vezessen egy céget, elengedhetetlen, hogy a vállalat kihozza dolgozóiból a maximumot. A megoldásfókuszú brief coachinggal ez egyszerűen megvalósítható. Az irányzat egyre nagyobb népszerűségnek örvend a cégek vezetőinek körében, hiszen segítségével rövidebb időn belül érhetik el céljaikat és hatalmas nyomás alatt is kihozhatják az adott szituációból a maximumot.

És hogy mindennek mi az eredménye? Tartós megoldások, motiváltabb és elkötelezettebb dolgozók és elégedett vezetők.

Dominik Godat a svájci Coop HR-vezetőjeként kezdte pályafutását, majd 2009-ben kezdett vezetéstudományt és coaching szemléletű vezetést oktatni. Az évek során hatalmas szaktekintélynek nőtte ki magát és nemzetközi konferenciák rendszeres előadója, valamint multinacionális vállalatok topmenedzsmentjének szemléletformáló tréningeket is tart.

Dominik Godat kötete útmutató, mely világosan és egyszerűen ír a megoldásközpontú vezetés világáról és erről a hatásosan működő vezetési stílusról, melyet gyakorlatiasan mutat be. Tippeket, eszközöket és sikertörténeteket oszt meg mindazokkal a vezetőkkel, akik a kezükbe veszik az olvasmányt.

Kedves Olvasóm!

Töltse le és olvassa el most a Coachok kiskönyve című ingyenes szakmai kiadványt és a hozzá járó online konfliktus-kezelési tanfolyamot: