Coachkepzesonline.hu
Online
coach képzés
Dr. Mészáros Ádám
alapító, képzési vezető
Dr. Mészáros Ádám - párkapcsolati mediátor

Tájékoztatjuk kedves Olvasóinkat, hogy 2020. februárjától a coaching jellegű segítői tevékenységek jogi szabályozása megváltozott, így az oldalunkon található tájékoztatás nem teljeskörű. A részletekért töltse le oldalunkról le a Coachok kiskönyve című kiadványunkat.

Daniel Meier: Teamcoaching – Csapatok megoldásközpontú támogatása a gyakorlatban

Ahhoz, hogy jól érezzük magunkat munkahelyünkön, fontos, hogy jól kijöjjünk a kollégákkal és a főnökünkkel. Tény, hogy az a vállalat, melyben a dolgozók örömmel végzik dolgukat, sokkal nagyobb sikereket érhet el. Hogy mi ennek az oka?

Az, hogy a dolgozók egymásra hangolódva, hatékonyabban együttműködve képesek dolgozni. Mindez nem újdonság a modern kor vállalatvezetői számára. Éppen ezért céljuk nekik is az, hogy csapatuk minél összeszokottabban, így hatékonyabban tevékenykedjen.

Nagy sikernek örvendenek a csapatépítő tréningek, melyek légyege az együtt dolgozók egymásra hangolása. Ez lehet egy nyugalmas környéken eltöltött hétvége, mely során különféle csapatépítő játékokat játszhatnak egymással a kollégák, de akár egy céges vacsora is.

A teamcoaching egy új, izgalmas trend, mely egyre nagyobb teret hódít. Egy módszer, mellyel erősíthető a csapatszellem és mellyel a lehető legtöbbet ki lehet hozni a társaságból.

Minden vállalatvezető egy olyan csapatra vágyik, mely maximálisan támogatja döntéseiben és összeszokottan képes dolgozni. Daniel Meier Teamcoaching – Csapatok megoldásközpontú támogatása a gyakorlatban című műve éppen ezt a csapatszellemet hivatott erősíteni.

A szerző szerint annak érdekében, hogy a csapat előrelépése könnyebb, a változás pedig tartós legyen, az erősségekre kell építeni a fejlesztési folyamatot.

Daniel Meier a SolutionSurfers nemzetközi coachképző hálózat társalapítója és egyben ügyvezetője, aki sokéves vezetői és coachtapasztalattal rendelkezik. Immár 15 éve a brief coaching oktatásának és művelésének szenteli életét.

A mű a coachingfolyamat nyolc lépését írja le részletesen, valamint oszt meg az olvasókkal különféle eseteket és gyakorlati tanácsokat. A kötet nem csupán vezetőknek, hanem coachoknak, szervezetfejlesztőknek is kiváló és hasznos olvasmány.

Kedves Olvasóm!

Töltse le és olvassa el most a Coachok kiskönyve című ingyenes szakmai kiadványt és a hozzá járó online konfliktus-kezelési tanfolyamot: