Coachkepzesonline.hu
Online
coach képzés
Dr. Mészáros Ádám
alapító, képzési vezető
Dr. Mészáros Ádám - párkapcsolati mediátor

Tájékoztatjuk kedves Olvasóinkat, hogy 2020. februárjától a coaching jellegű segítői tevékenységek jogi szabályozása megváltozott, így az oldalunkon található tájékoztatás nem teljeskörű. A részletekért töltse le oldalunkról le a Coachok kiskönyve című kiadványunkat.

Coaching Határok Nélkül című könyv

A Coaching Határok Nékül című kötet Ábri Judit és Peredi Ágnes műve, mely a Coaching Határok Nélkül címet viselő budapesti programsorozatot 236 oldalon foglalja össze. A könyv olvasmányos, szórakoztatóan avatja be az érdeklődőket a szakma minden kis titkába, melyeket ráadásul egyenesen a legjobbak árulnak el. A könyvben 15 világhírű mestercoach szerepel, köztük a szakma olyan óriásai, mint Sir John Whitmore, Robert Dilts és Hetty Einzig.

John Whitmore korábban autóversenyzőként volt sikeres, ma coachként a világ vezetőivel dolgozik együtt, Robert Dilts a modern pszichológiában ért el kiemelkedő eredményeket: megújította a Neurolingvisztikus Programozás (NLP) elméletét és gyakorlatát, Hetty Einzig pedig az érzelmi intelligencia (EQ) szakértője. Ez azért érdekes, mert már bizonyított és elfogadott tény, hogy a jó vezetésben nagyobb szerepet kap az EQ, mint az IQ.

A kötetben minden mestercoachról sugárzik a szakmája iránt érzett alázat és az általuk megosztott kulisszatitkok stílusában tükröződik a coachinghoz fűződő viszonyuknak különlegessége. A kötetben szereplő előadók őszintén beszéltek a gyengéikről, hogy hogyan lehet felülkerekedni a bajokon és hogyan lehet megteremteni a belső és külső harmóniát. A könyv olyan módszereket, eszközöket ismertet, melyek alkalmazásával sikeresebbek lehetünk emberileg vagy akár vezetőként.

Ábri Judit, a program kitalálója és megvalósítója a világhírű előadókkal folyatatott magánbeszélgetéseket írta le, Peredi Ágnes, coach, újságíró, fotós, pedig a kötetben megjelenő interjúkat készítette. A könyv érdekessége, hogy betekintést nyerhetünk abba is, hogy Eperjesi Amina, aki 2 évadon keresztül az előadássorozat szinkrontolmácsa volt, coachként milyen változásokon ment keresztül.

A programsorozat és a könyv is ahhoz nyújt segítséget, hogy a szakmabeliek vagy akár az érdeklők betekintést nyerjenek a legfrissebb nemzetközi coaching és vezetőfejlesztési trendekbe, eszközökbe és megismerkedhessenek a szakma nagyjaival.

Jó szívvel ajánlom a könyvet! :)

Kedves Olvasóm!

Töltse le és olvassa el most a Coachok kiskönyve című ingyenes szakmai kiadványt és a hozzá járó online konfliktus-kezelési tanfolyamot: