Coachkepzesonline.hu
Online
coach képzés
Dr. Mészáros Ádám
alapító, képzési vezető
Dr. Mészáros Ádám - párkapcsolati mediátor

Tájékoztatjuk kedves Olvasóinkat, hogy 2020. februárjától a coaching jellegű segítői tevékenységek jogi szabályozása megváltozott, így az oldalunkon található tájékoztatás nem teljeskörű. A részletekért töltse le oldalunkról le a Coachok kiskönyve című kiadványunkat.

Coach álláshirdetés – így lehet elhelyezkedni coachként

Sokan jelentkeznének egy ilyen hirdetésre:

Cégünk coaching munkaterületen tapasztalt, megbízható munkatársat keres, a coach (humán tanácsadói) állás betöltésére.  Szakképzett, erős személyiséggel rendelkező, jó kommunikációs készségű embert keresünk. A coach főbb feladatai, munkái, hogy felmérje ügyfelei képességeit, erősségeit, és megfelelő irányítással a siker felé vezesse őket.

A coach szakma egy igen felelősségteljes, nagy empátiát igénylő feladat, amelyet csakis a legprofesszionálisabb szinten lehet gyakorolni. Fontos, hogy a coach hivatása és ne munkája legyen a hozzá forduló ügyfelek mindennapi életének javítása. A coach szakterületen dolgozó tanácsadóknak stabil életvitelre van szükségük, hogy mások stabilitását is fenntarthassák, ugyanúgy, ahogy nagy lelkierőt igényel az a munka, amelyben mások lelkierejének megerősítésében is segíteniük kell.

Mit várunk el?

Elvárásaink az új munkatársunkkal szemben, hogy legyen jó ítélőképessége, jó szervezőkészsége és mély empátiaérzete. Természetesen a szakmával járó jó kommunikációs készségre is szükség van.

Olyan szakembert keresünk, aki felismeri ügyfele belső energiáit, tudását, azt képes előhívni, és az ügyfél céljai elérésének szolgálatába állítani azokat. Ugyanakkor saját elméleti is gyakorlati tapasztalatait, tudását is latba veti annak érdekében, hogy a kliens tovább tudjon lépni, megtalálja a megoldást, elérje céljait. Szükséges, hogy nem diákként, hanem egyenrangú, bizalmas partnerként tekintsen az ügyfelére. Hiteles tükröt állít a kliens elé, látja annak gyengéit, de kiemeli erősségeit és azokra épít.

Mit adunk cserébe?

Cégünk biztosítja a nyugodt munkakörnyezetet, biztos kereseti lehetőséget, ugyanakkor szakmai továbbképzőkre, konferenciákra küldi alkalmazottait, azok további fejlődése érdekében.

Része lehet cégünk erős, innovatív, összetartó munkaközösségének, amely segíti Önt a munkájában. A coach állás szilárd megélhetést biztosít Önnek. A folyamatos szakmai képzésekre való részvételét támogatjuk, így karrierje útját is kellőképpen egyengetheti cégünknél, új állandó ügyfeleket szerezhet. Mi biztosítjuk Önnek a hátteret és a biztonságot, nem lesz más dolga, mint jól végezni a munkáját. Cégünk versenyképes juttatási csomagot és professzionális munkakörnyezetet kínál. Fényképes önéletrajzát kérjük, küldje el mihamarabb cégünk e-mail címére, és mi értesítjük Önt az állásinterjú pontos időpontjáról.

Azonban ma Magyarországon – egy két kivételtől eltekintve – nincsenek meghirdetett coach állások! Erről mesélek ebben a videóban is:

Arra viszont minden végzett coachnak lehetősége van, hogy saját erőből és szorgalommal saját ügyfélkört alakítson ki. Ebben segít ingyenesen letölthető kézikönyvem! :)

Kedves Olvasóm!

Töltse le és olvassa el most a Coachok kiskönyve című ingyenes szakmai kiadványt és a hozzá járó online konfliktus-kezelési tanfolyamot: