Coachkepzesonline.hu
Online
coach képzés
Dr. Mészáros Ádám
alapító, képzési vezető
Dr. Mészáros Ádám - párkapcsolati mediátor

Tájékoztatjuk kedves Olvasóinkat, hogy 2020. februárjától a coaching jellegű segítői tevékenységek jogi szabályozása megváltozott, így az oldalunkon található tájékoztatás nem teljeskörű. A részletekért töltse le oldalunkról le a Coachok kiskönyve című kiadványunkat.

A wingwave coachingról

A wingwave egy szóösszetétel, mely az angol nyelvből ered. A szó a wing és a brainwave szavakból született. Az összetétel első tagja a pillangó szárnycsapásaira, míg a wave a rezgésekre, hullámokra utal. Ez úgy értelmezendő, hogy a pillangó egy kis állat, de szárnycsapásaival a Föld egy más részén hatalmas vihart kelthet.

A wingwave technika különlegessége, hogy rendkívül gyorsan, hatékony eredményt érhetünk el vele. És hogy hogyan működik? A módszer három különleges technikát egyesít.

  1. Kétoldali agyfélteke-stimulációt alkalmazva a coach képes előidézni éber állapotban ügyfelénél az álombeli REM-szakaszokat és ezzel a technikával feloldja az agyban rögzült stresszt.
  2. A második alkalmazott technika az úgynevezett izomtesztelés, mely során a coaching folyamatot a coach hajszálpontosan megtervezi és azonosítja a stresszt kiváltó tényezőket.
  3. A harmadik technikával, az úgynevezett neurolingvisztikus programozással pedig lehetővé válik a cél kitűzése és elérése.

Miért lehet hasznos a wingwave coaching?

Segítségével nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá válunk a stresszhelyzetekben, aktiválódnak belső erőforrásaink, nő a kreativitásunk, önmotivációnk, önbizalmunk, látjuk magunk előtt a kitűzött célt és mentálisan felkészültté válunk a teljesítésre. A módszer feloldja bennünk a teljesítménykorlátozó hiedelmeket és ezeket erőforrásos állapottá alakítja. Az eredmény egész rövid időn belül szembetűnő és hosszan tart.

Kinek lehet hasznos a módszer alkalmazása?

Akár magánembereknek, üzletembereknek, akik rendszeresen, vagy akár alkalmanként prezentációkat tartanak; tanulóknak, akik nehezen kezelik a vizsgadrukkot; sportolóknak, akik sportversenyekre készülnek; lámpalázas művészeknek és még hosszasan sorolhatnánk a listát. A wingwave coaching segítséget nyújt mindazok számára, akik nehezen kezelik a mindennapos stresszhelyzeteket, konfliktushelyzeteket, akik előadásokra, állásinterjúkra készülnek. Ez a módszer önelfogadásra nevel, fokozza teljesítményünket és kreativitásunkat is.

Kedves Olvasóm!

Töltse le és olvassa el most a Coachok kiskönyve című ingyenes szakmai kiadványt és a hozzá járó online konfliktus-kezelési tanfolyamot: